phpMyAdmin - Benioku
====================

Sürüm 3.6.0-dev

Web üzerinden MySQL'i yönetmek için bir dizi PHP betikleridir.

http://www.phpmyadmin.net/

Telif hakkı
------------

Telif Hakkı (C) 1998-2000
    Tobias Ratschiller <tobias_at_ratschiller.com>

Telif Hakkı (C) 2001-2012
    Marc Delisle <marc_at_infomarc.info>
    Olivier Müller <om_at_omnis.ch>
    Robin Johnson <robbat2_at_users.sourceforge.net>
    Alexander M. Turek <me_at_derrabus.de>
    Michal Čihař <michal_at_cihar.com>
    Garvin Hicking <me_at_supergarv.de>
    Michael Keck <mkkeck_at_users.sourceforge.net>
    Sebastian Mendel <cybot_tm_at_users.sourceforge.net>
    [daha fazla ayrıntı için Documentation.txt/.html dosyasını kontrol edin]

Lisans
------

Bu program üretsiz bir yazılımdır; Free Software Foundation tarafından
yayımlandığı gibi, GNU General Public License sürüm 2 şartları altında
yeniden dağıtabilir ve/veya değiştirebilirsiniz.

This program is distributed in the hope that it will be useful, but WITHOUT
ANY WARRANTY; without even the implied warranty of MERCHANTABILITY or
FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE.  See the GNU General Public License for
more details.

You should have received a copy of the GNU General Public License along with
this program; if not, write to the Free Software Foundation, Inc., 51
Franklin St, Fifth Floor, Boston, MA 02110-1301 USA

Gereksinimler
-------------

* PHP 5.2 veya üzeri
* MySQL 5.0 veya üzeri
* web tarayıcısı (doh!)

Özet
-----

phpMyAdmin MySQL yönetimini web üzerinden idare etmek için
tasarlanmıştır. Özelliklerinin özeti için lütfen Documentation.txt/.html
dosyasına bakın.

İndirme
--------

En yeni sürümü http://www.phpmyadmin.net/ adresinden alabilirsiniz.

Daha Fazla Bilgi
----------------

Lütfen Documentation.txt/.html dosyasına bakın.

Destek
------

http://www.phpmyadmin.net/ adresindeki destek forumlarında referansa bakınız


Keyfini Çıkarın!
-------------------

phpMyAdmin Geliştirme takımı


NOT:

Lütfen bize "PHP'yi MySQL desteği ile nasıl derlerim?" gibi sorularla
epostalar göndermeyin. Bedava destek imkanı sağlayacak zamanımız henüz yok.

Lütfen sorularınızı ilgili posta listelerine / forumlara gönderin. Bizimle
iletişime geçmeden önce, lütfen Documentation.html içindekileri okuyun
(özl. SSS kısmını).

