<variablelist>
<varlistentry>
<term>
<menuchoice>
<shortcut>
<keycombo action="simul"><keycap>F1</keycap></keycombo>
</shortcut>
<guimenu>H&#252;lp</guimenu>
<guimenuitem>&kappname;-Handbook</guimenuitem>
</menuchoice>
</term>
<listitem><para><action>R&#246;ppt KDE sien H&#252;lpsysteem </action> mit de
&kappname;-H&#252;lp op (dit Dokment).</para></listitem>
</varlistentry>

<varlistentry>
<term><menuchoice>
<shortcut>
<keycombo action="simul">&Shift;<keycap>F1</keycap></keycombo>
</shortcut>
<guimenu>H&#252;lp</guimenu>
<guimenuitem>Wat is dat?</guimenuitem>
</menuchoice>
</term>
<listitem><para><action>&#196;nnert den Muuswieser to een Tosamensetten ut
Wieser un Fraagteken.</action>  En Klick op en Element
binnen vun't &kappname; maakt en H&#252;lpfinster op, dat de Funkschoon vun
dat Element beschrieven deit (wenn dat dor en H&#252;lptext f&#246;r gifft).</para></listitem>
</varlistentry>


<varlistentry>
<term><menuchoice>
<guimenu>H&#252;lp</guimenu>
<guimenuitem>Fehler k&#252;nnig maken...</guimenuitem>
</menuchoice></term>
<listitem><para><action>Maakt den Dialoog f&#246;r
Fehlerberichten op</action>, mit den Du Fehlers k&#252;nnig maken un fehlen Funkschonen
angeven kannst.</para></listitem>
</varlistentry>

<varlistentry>
<term><menuchoice>
<guimenu>H&#252;lp</guimenu>
<guimenuitem>Programmspraak wesseln...</guimenuitem>
</menuchoice></term>
<listitem><para><action>Maakt en Dialog op</action>, mit den Du
de <guilabel>H&#246;&#246;ftspraak</guilabel> un de <guilabel>Opbackspraak</guilabel>
f&#246;r dit Programm instellen kannst.</para></listitem>
</varlistentry>

<varlistentry>
<term><menuchoice>
<guimenu>H&#252;lp</guimenu>
<guimenuitem>&#214;ver dit &kappname;</guimenuitem>
</menuchoice></term>
<listitem><para><action>Wiest Informatschonen &#246;ver de Verschoon un den
Schriever.</action></para></listitem>
</varlistentry>

<varlistentry>
<term><menuchoice>
<guimenu>H&#252;lp</guimenu>
<guimenuitem>&#214;ver KDE</guimenuitem>
</menuchoice></term>
<listitem><para><action>Wiest de Verschoon und anner allmeen Informatschonen &#246;ver
KDE an.</action></para></listitem>
</varlistentry>
</variablelist>
