Nothingness TODO
----------------

-- napsat hlavni vytvoreni okna
-- key handler + mys
-- loadovani 3ds modelu
-- textury (jpg ?)
-- vytvoreni struktury lodi kde budou jednotlive casti lodi 
-- udelat neco jako rozdeleni menu, kde se bude tocit model vysledne lodi, kterou se bude moct modifikovat komponenty tvorenych z jednotlivych modelu
-- lod tvorena z:
	  - motoru
	  - kokpitu vcetne skla (zatim dira misto skla)
	  - predni "naraznik" - asi zpevneny povrch spicky kokpitu
	  - hyperpohon (nektere lode [asi ty mensi/horsi] jej nebudou mit)
	  - generator stitu (nevim jaky na to bude model, mozna zaden)
	  - kanony (asi pripevnene na kridlech lodi - budou strilet nejake laserove vyboje nebo plasmu)
	  - pomocne zbrane (zrejme neco jako kulomet)