\documentclass{article}

\begin{document}
  Gallia est omnis divisa in partes tres, quarum unam incolunt
  \ref{Belgae}, aliam Aquitani, tertiam qui ipsorum lingua Celtae,
  nostra Galli appellantur. Hi omnes lingua, institutis, legibus inter
  se differunt. Gallos ab Aquitanis Garumna flumen, a Belgis Matrona et
  Sequana dividit. \emph{Horum} omnium fortissimi sunt Belgae, propterea
  quod a cultu atque humanitate provinciae longissime absunt,
  {minimeque} ad eos mercatores saepe commeant atque ea quae ad
  effeminandos animos pertinent important, proximique sunt Germanis, qui
  trans Rhenum incolunt, quibuscum continenter {bellum} gerunt. Qua de
  causa Helvetii quoque reliquos Gallos virtute praecedunt, quod fere
  cotidianis proeliis cum Germanis contendunt, cum aut suis finibus eos
  prohibent aut ipsi in eorum finibus bellum gerunt.
\end{document}
