\documentclass{article}

\begin{document}
Gallia est omnis divisa in partes tres, quarum unam incolunt \ref{Belgae}, aliam Aquitani, tertiam qui ipsorum lingua Celtae, nostra Galli appellantur. Hi omnes lingua, institutis, legibus inter se differunt. Gallos ab Aquitanis Garumna flumen, a Belgis Matrona et Sequana dividit. \emph{Horum} omnium fortissimi sunt Belgae, propterea quod a cultu atque humanitate provinciae longissime absunt, {minimeque} ad eos mercatores saepe commeant atque ea quae ad effeminandos animos pertinent important, proximique sunt Germanis, qui trans Rhenum incolunt, quibuscum continenter {bellum} gerunt. Qua de causa Helvetii quoque reliquos Gallos virtute praecedunt, quod fere cotidianis proeliis cum Germanis contendunt, cum aut suis finibus eos prohibent aut ipsi in eorum finibus bellum gerunt.
\end{document}
