\input{preamble}
\rhead{\footnotesize \footnotesize Förslag till dagordning -- årsmöte}

\begin{document}

\section*{\centering Förslag till dagordning \\ \normalsize \today}

\begin{enumerate}
\item Mötets öppnande
\item Övrig mötesformalia
  \begin{enumerate}
  \item Val av mötesfunktionärer:
    \begin{enumerate}
    \item mötesordförande,
    \item mötessekreterare och
    \item justeringsperson 
    \end{enumerate}
  \item  Godkännande av dagordningen
  \item  Mötets utlysande 
  \end{enumerate}
\item  Bildande av förening och fastställande av föreningens namn
\item  Fastställande av stadgar
\item  Val av ordförande
\item  Val av styrelse
  \begin{enumerate}
  \item  Fastställande av antal ledamöter
  \item  Val av styrelse 
  \end{enumerate}
\item  Val av valberedning
\item  Val av revisor
\item  Fastställande av medlemsavgift
\item  Föreningens verksamhet
  \begin{enumerate}
  \item  Fastställande av domännamn
  \item  Investeringsbeslut
  \item  Övriga verksamhetspunkter 
  \end{enumerate}
\item  Övriga frågor
\item  Mötets avslutande 
\end{enumerate}

\end{document}