\input{../preamble/preamble}
\rhead{\footnotesize 9 december 2010}

\begin{document}
\selectlanguage{swedish}
\section*{Anteckningar, styrelsemöte \\ 9 december 2010}

\newlength\tempOne%
\settowidth\tempOne{Närvarande:~}%
\newlength\tempTwo%
\setlength\tempTwo{\linewidth}%
\addtolength{\tempTwo}{-\tempOne}%
\begin{tabbing}
Närvarande: \quad \= Stian Rødven Eide, \quad \= Stefan Kangas, \quad \= Leif-Jöran Olsson, \kill
Närvarande: \> Gustav Eek, \> Stefan Kangas, \> Leif-Jöran Olsson,\\
 \> Stian Rødven Eide, \> Ver Takeo, \> Erik, och \\
 \> Jens
\end{tabbing}

Mötets ordning var informell och inga egentliga beslut fattades.\mypar

Jens har donerat 2\,000\kr\ till föreningen. Tillgångarna uppgår till c:a 3\,000\kr. Ver öppnar för att föreningen lånar 10\,000\kr\ för att påskynda uppstarten.\mypar

En id\'e är att implementera Taho, ett distribuerat, krypterat filsystem. Systemet är aktuellt, i första hand för säkerhetskopiering, men beroende på prestanda så kan det användas också för det övriga systemet.\mypar

På hemsidan är vissa förändringar utförda. Visst återstår, tryckfel och teckenkodning. E-post\-lis\-tan är uppe och fungerar.\mypar

Nästa möte sker onsdag 12 januari 2011 kl 18.00 på Gnutiken. 

\signatureline{Gustav Eek}
 
\end{document}