\input{../preamble/preamble}
\newcommand \meetingdate {20 februari 2011}
\rhead{\footnotesize \meetingdate}

\begin{document}
\selectlanguage{swedish}
\section*{Protokoll, styrelsemöte \\ \meetingdate}


\newlength\tempOne%
\settowidth\tempOne{Närvarande:\quad}%
\newlength\tempTwo%
\setlength\tempTwo{\linewidth}%
\addtolength{\tempTwo}{-\tempOne}%

\parbox[t]{\tempOne}{%
  Närvarande:%
}%
\parbox[t]{\tempTwo}{\mbox{}\vspace{-2\baselineskip}\vspace{2pt}%
  \begin{multicols}{3}%
    Gustav Eek,\\
    Stefan Kangas,\\
    Stian Rødven Eide,
    % Ver Takeo, \\
    och \\
    Eva Werner
  \end{multicols}%
}

Stefan var mötets ordförande, Gustav sekreterare och Stian justeringspersson.

\begin{enumerate}
\item Systemet. Nästan färdigt. Se föregående protokoll. Servern \texthost{benjamin} kan konfigureras för t.ex. \smtp-ut eftersom \sgslong\ inte blockerar portar ut men däremot flera portar in.
\item Konfigurering. Information om hur man konfigurerar \smtp-ut ska läggas på wikin. De flesta \isplong\ erbjuder användande av deras \smtp-server från Internet genom lösenordsskyddad anslutning. 
\item Rekrytering. 
  \begin{itemize}
  \item Frågan är om det finns risk för att föreningen får för många medlemmar? Det är inga problem att avbryta medlemsupptaget tillfälligt tills dess att systemen uppgraderats.
  \item Efter festen (se nedan) borde föreningen byta länge och gå in i en rekryteringsfas. 
  \item Material, som t.ex.\ affischer och informationsmaterial på svenska, behöver skapas. 
  \item Mallar för e-postutskick ska läggas ut på wikin. 
  \end{itemize}
\item Hemsidan. Gustav ska arbeta med hemsidan. 
  \begin{itemize}
  \item Information om möten ska flyttas till wikin och länkas till från sidan.
  \item Knappen för \faq fungerar inte i Webbläsaren Safari. 
  \end{itemize}
\item Festen. Titel, ``\textsc{fff}''; ``Friposts första fest''; eller ``\textsc{ffffefff}''; ``Fripost, fö\-re\-nin\-gen för fri e-posts första fria fest''.
  \begin{itemize}
  \item Vi visar \textit{The Conversation}.
  \item Spridning.
    \begin{itemize}
    \item Affischering på Chalmers, universitetets lokaler, biblioteken
    \item Kalendarier, Gustav e-postar dessa
    \item Pressmeddelanden, Gustav skickar ut med e-post, och kontaktar personligen vissa tidningar.
    \item Facebook och Twitter
    \end{itemize}
  \item Stian och Eva samarbetar om att göra en affisch. Föreningen budgeterar 300\kr\ för tryckning av affischer i \textsc{a3} och \textsc{a4} på färgat papper. Gustav kontaktar humanistens reprocentral för offert.
  \item Föreningsaktiva träffas fredag 11 mars kl 16 på Gnutiken för att handla, baka, och förbereda, och kl 11 den 12 mars för att laga soppan och förbereda. 
  \item Ansvarsområden
    \begin{itemize}
    \item Gustav svarar på frågor om festens organisation i helhet.
    \item Stian ansvarar för soppan.
    \item Eva ansvarar för kakor med recept från Gnutikens café. 
    \end{itemize}
  \item Budget för festen\myhalfpar

    \newlength{\thisskip}%
    \setlength{\thisskip}{-\textwidth}%
    \addtolength{\thisskip}{\linewidth}%
    \mbox{}\hspace{\thisskip}\hspace{0em}%
     \parbox{\textwidth}{\centering%
      \linespread{1.2}\selectfont
      \begin{tabular}{lr}
        \hline
        Affischering & 300\kr \\
        Soppa & 300\kr\\
        Kakor & 100\kr \\
        Te & 30\kr \\
        \hline
        Summa & 730\kr
      \end{tabular}
      \linespread{1}\selectfont
    }\myhalfpar

    Ver Takeo har lovat bidra ekonomiskt till soppkoket. Vi räknar också med inkomster från försäljning av soppa (se föregående protokoll).
  \end{itemize}
\item Logotyp. Mötet diskuterade logotypens typsnitt.
\end{enumerate}

  \begin{multicols}{2}
    \signatureline{Sekreterare Gustav Eek}\\
    \signatureline{Justeringsperson Stian Rødven Eide}
  \end{multicols}
\end{document}