\input{../preamble/preamble}
\newcommand \meetingdate {27 april 2011}
\rhead{\footnotesize \meetingdate}

\begin{document}
\selectlanguage{swedish}
\section*{Protokoll, styrelsemöte \\ \meetingdate}

\newlength\tempOne%
\settowidth\tempOne{Närvarande:\quad}%
\newlength\tempTwo%
\setlength\tempTwo{\linewidth}%
\addtolength{\tempTwo}{-\tempOne}%

\parbox[t]{\tempOne}{%
  Närvarande:%
}%
\parbox[t]{\tempTwo}{\mbox{}\vspace{-2\baselineskip}\vspace{2pt}%
  \begin{multicols}{3}%
    % Fredrik Ahlsgren,\\
    Rikard Brozelius, \\
    Gustav Eek,\\
    Mattias Ivarsson, \\
    Stefan Kangas,\\
    Leif-Jöran Olsson, \\
    % Dan Ros\'en,\\
    Stian Rødven Eide, %
    och \\
    Johan Söderberg 
    % Ver Takeo,
    % och \\
    % Eva Werner
  \end{multicols}%
}

\begin{enumerate}
\item Mötet öppnades.
\item Som mötesfunktionärer valdes
  \begin{enumerate}
  \item Stefan till ordförande,
  \item Gustav till sekreterare och 
  \item Stian till justeringsperson.
  \end{enumerate}
\item Dagordningen fastställdes.
\item Föregående mötesprotokoll
  \begin{enumerate}
  \item Styrelsemötet 5 april. Stefan har inte konfigurerat Rsync och crontab. Gustav har inte kontrollerat att att endast port 22 är vidarebefordrat.
  \item Medlemsmöte 13 april. Det återstår att skriva mall för e-postutskick.
  \end{enumerate}

  
\item Rapporter
  \begin{enumerate}
  \item Ekonomi. Föreningen har ca 35 medlemmar och ca 7\,500\kr\ i tillgångar.
  \item Systemen. Inget nytt har inträffat. Gustav flyttar, så det finns planerad nertid på \texthost{benjamin} runt månadsskiftet maj--juni. 
  \item Övrigt. Fripost syns i media: Fria Tidningen idag, P4 i torsdags och Spionen lördagen innan förra lördagen. 
  \end{enumerate}
  Det finns idéer om ytterligare presskontakt. Frågan bordläggs till nästa möte. Ett öppet arbete är att skapa en wikisida för kartläggning av liknande initiativ som Fripost.

\item Hemsidan
  \begin{itemize}
  \item Hemsidan kan inte växa inom nuvarande ram. Den behöver anpassas till nyhetsflöde, etc. Syftet med att förändra uttrycket är också att undvika den blogg-känsla som sidan nu ger.
  \item Affischen kan vara en bra utgångspunkt för den grafiska formen.
  \item Det ska vara mindre information på förstasidan.
  \item Hemsidan saknar inslag av grafiska element. Bilder på folk som har det trevligt (från fester, möten, etc.) kan ge ett rörigt intryck och bör undvikas.
  \end{itemize}
  
\item Inga övriga frågor.
\item Nästa möte. Den 18 maj april kl 18 på Gnutiken.
\end{enumerate}

\parbox{\linewidth}{
  \signatureline{Sekreterare Gustav Eek}
  \hfill
  \signatureline{Justeringsperson Stian Rødven Eide}
}

\end{document}