\input{../preamble/preamble}
\newcommand \meetingdate {13 februari 2011}
\rhead{\footnotesize \meetingdate}

\begin{document}
\selectlanguage{swedish}
\section*{Anteckningar, styrelsemöte \\ \meetingdate}


\newlength\tempOne%
\settowidth\tempOne{Närvarande:\quad}%
\newlength\tempTwo%
\setlength\tempTwo{\linewidth}%
\addtolength{\tempTwo}{-\tempOne}%

\parbox[t]{\tempOne}{%
  Närvarande:%
}%
\parbox[t]{\tempTwo}{\mbox{}\vspace{-2\baselineskip}\vspace{2pt}%
  \begin{multicols}{3}%
    Gustav Eek,\\
    Stefan Kangas,\\
    Stian Rødven Eide, och \\
    Ver Takeo\\
Protokoll: Gustav Eek
  \end{multicols}%
}

Mötet hölls under informella former. Mötets syfte var att diskutera Friposts fest den 12 mars.

\begin{enumerate}
\item Status. Det huvudsakliga systemet kör hos Leif-Jöran. Datorn \texthost{benjamin} ska sättas upp som server för säkerhetskopiering. Det som återstår att konfigurera är
\begin{itemize}
\item Systemet för säkerhetskopiering
\item Cirkulation av loggar
\end{itemize}
Loggarna kommer krypteras dagligen, men ett dygns loggning kommer ske utan kryptering.\myhalfpar
Prognosen för ett fullständigt system är två veckor.\myhalfpar
Wiki:n kan användas för att besvara typiska frågor från användare, t.ex. vilken sökmotor som används på servrarna?
\item Fristen för ansökningar till Internetfonden går ut idag. Stefan och Stian gör ett sista-minutenförsök.
\item Det kan vara problematiskt att potentiella medlemmar inte separerar medlemskapet från den e-posttjänst som föreningen levererar. Föreningsandan kan diskuteras som punkt på årsmötets dagordning.
\item Fripostfesten lördag 12 mars. Titel: ``\textsc{fff}''; ``Friposts första fest''; eller ``\textsc{ffffefff}''; ``Fripost, fö\-re\-nin\-gen för fri e-posts första fria fest''. Festen är fri i den mening att alla får komma. Festen är annonserad på Piratpartiets kalendarium. Vi ska försöka gå ut med festen till alla eventuellt intresserade och med pressmeddelande.%
\begin{center}%
\begin{tabular}{llp{.6\textwidth}}
Program:
& 14.00 & Filmvisning. Spelfilm, t.ex Catfish. \\
& 16.30 & Presentation av föreningen. Stefan håller den \\
& 18.00 & Verkstad (\textit{workshop}) ``Lär dig kryptera e-post''. Stian leder verkstaden, som fokuserar på användarvänlighet.
\end{tabular}
\end{center}
Friposts aktiva ordnar mat och tilltugg
\begin{itemize}
\item Soppa
\item Kaffe och Te
\item Kaka
\end{itemize}
som sägs till frivilligt pris. Föreningen föreslår en lämplig nivå. Fripost serverar inga övriga eller alkoholhaltiga drycker, men det står besökarna fritt att ta med egen dryck. 
\item Nästa möte är söndag 20 februari kl 16.00 på Gnutiken. \textsc{o.s.a.} vad gäller deltagande på mötet. Meddela Stefan.
\end{enumerate}

% \begin{multicols}{2}
%   \signatureline{Sekreterare Gustav Eek}
% \end{multicols}
\end{document}