\input{../preamble/preamble}
\rhead{\footnotesize 26 januari 2011}

\begin{document}
\selectlanguage{swedish}
\section*{Protokoll, styrelsemöte \\ 26 januari 2011}

\newlength\tempOne%
\settowidth\tempOne{Närvarande:~}%
\newlength\tempTwo%
\setlength\tempTwo{\linewidth}%
\addtolength{\tempTwo}{-\tempOne}%
\begin{tabbing}
  Närvarande: \quad\= Stefan Kangas, \quad\= Leif-Jöran Olsson och \quad\= Stian Rødven Eide \kill
  Närvarande: \> Stefan Kangas, \> Leif-Jöran Olsson och \> Stian Rødven Eide
\end{tabbing}

\begin{enumerate}
\item Mötet öppnades.
\item Till mötesordförande valdes Stian, till mötessekreterare Stefan, och till justeringsperson Leif-Jöran. 
\item Dagordningen fastställdes.
\item Föregående mötesprotokoll. Beslut att lägga föregående protokoll till handlingarna.
\item Rapporter.
\begin{enumerate}[(a)]
\item Ekonomi. Föreningen har 18 medlemmar.
\item Övrigt. Det ser ut att bli för dyrt att sätta upp ljos raidarray. \\ Beslut:
      \begin{itemize}
\item Att ljo köper in två 2TB-diskar
\item Att huvudservern blir den dator som nu står på Gnutiken
\item Att huvudservern står hemma hos ljo
\item Att ljo beställer ett internetabbonnemang från Comhem till föreningen, som komplement till det han har
\item Att backup-diskarna ställs på benjamin
      \end{itemize}
\end{enumerate}
\item Släppfest. \\ Beslut:
      \begin{itemize}
      \item Att festen heter Friposts Första Fest \emph{eller} Fripost, föreningen för fri-eposts första (fria) fest
      \item Att den annonseras på e-postlistor
      \item Att även ta upp att folk ska gå med och ge oss massa pengar

      \end{itemize}

\item Nästa möte torsdag den 3 februari 17:30.

\item Mötet avslutades.

\end{enumerate}

\begin{multicols}{2}
  \signatureline{Sekreterare Stefan Kangas}\\
  \signatureline{Justeringsperson Leif-Jöran Olsson}
\end{multicols}
\end{document}
