% SPDX-FileCopyrightText: 2023 Xavier Bordoy
%
% SPDX-License-Identifier: MIT

%= Colors
%== Colors meus

\definecolor[headingcolor][c=1,m=0.5431,y=0,k=0.5451]
\definecolor[steelblue][h=4682B4]
\definecolor[tablecolor][h=eeefff,t=.2]
\definecolor[exercici_color][darkblue]
\definecolor[importantcolor][h=faf9dc]
\definecolor[teoriacolor][lightgray]

%== Per als gràfics del Geogebra
\definecolor[uuuuuu][r=0.27,g=0.27,b=0.27]
\definecolor[cqcqcq][r=0.75,g=0.75,b=0.75]
\definecolor[qqqqff][r=0.,g=0.,b=1.]
\definecolor[cqcqcq][r=0.752941176471,g=0.752941176471,b=0.752941176471]
\definecolor[zzttqq][r=0.6,g=0.2,b=0.]
\definecolor[qqccqq][r=0.,g=0.8,b=0.]
\definecolor[qqwwzz][r=0.,g=0.4,b=0.6]
\definecolor[xdxdff][r=0.49019607843137253,g=0.49019607843137253,b=1.]
\definecolor[qqwuqq][r=0.,g=0.39215686274509803,b=0.]
\definecolor[qqzzqq][r=0.,g=0.6,b=0.]


%= Document

%== Font del document 
\setupbodyfont [cmr,12pt]

%== Mida de la pàgina
\setuppapersize [A4]

%== Nombre de pàgina

%% Llev que aparegui el nombre de pàgina
\setuppagenumbering [location=]

%== Emfatitzat amb cursiva (per defecte és 'slanted')

\setupbodyfontenvironment[default][em=italic]

%=Indentació
\setupindenting[yes,medium,next]

%== Capçaleres i peus

\setupheader[text][style={\ss},color={headingcolor},after={}]
\setupfooter[text][style={\sc},color={headingcolor},before={}] %\hrule

\setupheadertexts[]
\setupfootertexts
        [{\getmarking[subject]}][{\userpagenumber}]


%%== Seccions, subseccions, etc.

\setuphead[title][style={\scd},align=middle,before={\begingroup},after={\blank[3cm]\bigskip\endgroup},page=no, alternative=middle]
\setuphead[chapter][style={\scd},align=middle,before={\page[yes]\begingroup},after={\blank[3cm]\bigskip\endgroup},page=no, alternative=middle]

%\setuphead[section][page=yes] % or page=right
\setupheads[section,subject][style={\ssc}, alternative=margin]
\setupheads[subsubject,subsection][style={\ssb}, alternative=margin]
\setupheads[subsubsubject,subsubsection][style={\ssa}, alternative=margin]
\setuphead[title,chapter,subject,section,subsubject,subsection][color=headingcolor]


%= Itemize
%%== Marges

\setupitemize[margin=2em,headstyle=bold,afterhead={\blank[medium]}]

%== Enllaços
%%=== Format de les URL: per a \url

\setupurl[style=\tf]

%%===Format de les URL: per a \goto i \from

\setupinteraction[state=start,style=\tf]

%%== Captions
%%== http://wiki.contextgarden.net/Command/setupcaptions

\setupcaptions[headstyle={\ss},headcolor=exercici_color]


