% SPDX-FileCopyrightText: 2023 Xavier Bordoy
%
% SPDX-License-Identifier: MIT

%=Regime
\enableregime[utf]

%=Choose a language, and associated hyphenation rules.
\mainlanguage[ca]
\language[ca]

%=AMSTHM equivalent

%%==Exercici
%%== http://wiki.contextgarden.net/Command/setupdescriptions

\defineenumeration
  [exercici]
  [alternative=serried,before={\blank[medium]\testpage[1]},text={Exercici},stopper={.\space},width=fit,headstyle=\ss,distance=0.25em,width=fit,headcolor=exercici_color,title=yes,titlestyle=\ss,left={\bgroup\bf},right={\egroup}, after={\blank[big]}]

%%==Exemples

\defineenumeration
  [exemple]
  [alternative=serried,text={Exemple},stopper={.\space},headcolor=exercici_color,headstyle=\tf,distance=0.25em,width=fit,title=yes,titlestyle=\tf,left={\bgroup\bf},right={\egroup}]

%%==Activitats
%%  és tot el que no són exercicis: activitats en grup, activitats en 3 actes, activitats competencials. Una activitat que no siguin un simple exercici
%%  comparteixen nombre amb l'exercici [http://www.ntg.nl/pipermail/ntg-context/2013/074210.html]

\defineenumeration
  [activitat]
  [alternative=serried,before={\testpage[1]},text={Activitat},stopper={.\space},width=fit,headstyle=\tf,distance=0.25em,width=fit,headcolor=exercici_color,title=yes,counter=exercici,numberconversion=numbers,titlestyle={\tf},left={\bgroup\bf},right={\egroup}]


%%=teoremes
\defineenumeration
  [resultat]
  [alternative=serried,before={\testpage[1]\bigskip},after={\bigskip},text={Resultat},stopper={.\space},width=fit,headstyle={\bf\ss},distance=1em, width=fit, headcolor=exercici_color, title=yes, numberconversion=numbers, titlestyle={\tf\ss},style={\em}]

\defineenumeration
 [prova]
 [number=no,text={Demostració},
  closesymbol=\mathematics{\square},
  closecommand=\mathortext\eqno\wordright]

%=Per a veure què falla amb els símbols

\enabletrackers [fonts.missing]

%= Espai
\def\space{ }

%= termes
\define[1]\term{\startcolor[blue]{\em #1}\stopcolor}
