\begin{figure}[ht]
\begin{verbatim}
%Variable def:
J = 0.1;
B = 0.05;
K a =0.1;
K m =0.1;
R = 1;
L = 1;
T = 0.1;

%Tilstandsbeskrivelse def:
A = [-R/L,-Ka/L;Km/J,-B/J];
B = [1/L;0];
C = [0,1];
D = 0;

%Overføringsfunktion i s-domæn:
[n1,d1] = ss2tf(A,B,C,D)
GS = tf(n1,d1)

%Plot systemt med en step funktion påtrykt ved indgangen:
step(n1,d1)

%Transformerer til den diskrete model:
[Ad,Bd] = c2d(A,B,T)
[nd,dd] = ss2tf(Ad,Bd,C,D)
GZ = tf(nd,dd,T)
\end{verbatim}
\caption{Matlab kode til at realisere systemet}
\end{figure}
