\documentclass[twoside, pdftex,a4paper,11pt,amstex]{report}
\pagestyle{headings}

\usepackage{doc}
\usepackage{calc}

\begin{document}
\pagestyle{empty}
\frontpage
\pagenumbering{roman}
\input synopsis.tex
\tableofcontents 
\newpage
\pagestyle{fancyplain}
\pagenumbering{arabic}
\chapter{Prolog}
\input{problemformulering.tex}
\chapter{Teori}
\include{kalibreringsteori}
\include{vision_teori_indledning}
\include{vision_teori_diode}
\include{vision_teori_landmark}
\include{teori_robot}
\include{angulear_teori}
\chapter{Design og implementering}
\include{arkitektur}
\include{robot}
\include{vision_implementering_tobias}
\include{vision_implementering_diode}
\include{kalibrering}
\chapter{Vurdering af fejl}
\include{fejlanalyse}
\chapter{Epilog}
\include{perspektivering}
\include{konklusion}

\bibliographystyle{alpha}
\bibliography{references}

\appendix
\chapter{Grafisk bruger grændseflade}
\input{gui.tex}
\chapter{Kildekode filer}
\lstset{% general command to set parameter(s)
	basicstyle=\ttfamily\small,
        backgroundcolor=\color{white},
	frame=none,
}
\def\getsrcFiles#1#2#3{\subsection{#1}\label{file:#3}\lstinputlisting{../../src/#2.h}\lstinputlisting{../../src/#2.cpp}}
\def\getsrcFile#1#2#3{\subsection{#1}\label{file:#3}\lstinputlisting{../../src/#2}}

\def\inputFiles{
  \section{C++ source filer til at understøtte den basale funktonalitet}
  \getsrcFile{Interfacet Locater}{locater.h}{locater}
  \getsrcFile{Interfacet IHandler}{ihandler.h}{ihandler}
  \getsrcFiles{Klassen CalibrationHandler}{locationHandler}{locationhandler}
  \getsrcFiles{Klassen tob\_vision::CHistogram}{vision/Histogram}{tob_histogram}
  \getsrcFiles{Klassen tob\_vision::CBlob}{vision/Blob}{tob_blob}
  \getsrcFiles{Klassen tob\_vision::CBlobs}{vision/Blobs}{tob_blobs}
  \getsrcFile{Klassen tob\_vision::tpoint}{vision/tpoint.h}{tob_tpoint}
  \getsrcFiles{Klassen tob\_vision LandMarkLocater}{vision/LandMarkLocator}{tob_locater}
  \getsrcFiles{Klassen leo::DiodeDetecter}{leovision/DiodeDetector}{leo}

  \section{Support}
  \getsrcFile{Exceptions}{win32_2/exceptions.h}{exception}
  \getsrcFile{Sig (Signaler)}{sig.h}{sig}
}
\inputFiles
\end{document}