@Comment{
SPDX-FileCopyrightText: 2023 Xavier Bordoy

SPDX-License-Identifier: CC-BY-4.0
}

@Misc {curriculum-espa,
	author = "March Cerdà, Martí Xavier",
	title = " Decret 85/2019, de 8 de novembre, d’ordenació dels ensenyaments de l’educació secundària per a les persones adultes",
	url = "http://www.caib.es/eboibfront/ca/2019/11074/628460/decret-85-2019-de-8-de-novembre-d-ordenacio-dels-e",
	year = "2019",
	language = "catalan"
      }


@Misc {canvi-variable-equacio-segon-grau,
	author = "l_d_hodge",
	title = "@jamestanton Love your approach to quadratics - thinking & symmetry.  Ever taught this approach to solving",
	url = "https://twitter.com/l_d_hodge/status/546712133732696064",
	year = "2014",
	language = "english"
      }
      
@Misc {ine-altura-gent,
	author = "{{INE}}",
	title = "Adultos por sexo, edad y estatura",
	year = "1999",
	url = "https://ine.es/jaxi/Datos.htm?path=/t25/p442/histo/a1999/&file=02082.px",
	language = "spanish"
	}

@Misc {statista-hotels-per-estrella,
	author = "Statista",
	title = "Número de plazas hoteleras disponibles en la isla de Mallorca (Islas Baleares) en 2020, por categoría",
	year = "2023",
	url = "https://es.statista.com/estadisticas/539696/plazas-de-hotel-en-la-isla-de-mallorca-por-categoria/",
	language = "spanish"
	}

@Misc {aprendeR-1-leccion-13,
	author = "Rosselló, Francesc and Alberich, Ricardo",
	title = "Lección 13. Datos cuantitativos agrupados. AprendeR Parte I",
	year = "2021",
	url = "https://aprender-uib.github.io/AprendeR1/chap-hist.html#c%C3%B3mo-agrupar-datos",
	language = "Spanish",
	note = "distribuida sota CC-BY-NC-ND-4.0"
	}

@Misc {somconnexio-tarifes-internacionals,
	author = "{{Som Connexió SCCL}}",
	title = "Tarifes internacionals (trucades des de mòbil)",
	url = "https://somconnexio.coop/wp-content/uploads/2020/11/Tarifas-internacionales-CAT.pdf",
	language = "Catalan",
	year = "2021",
	}

@Misc {correus-preus-telegrames-2020,
	author = "{{Sociedad Estatal de Correos y Telégrafos, S. A.}}",
	title = "Tarifas 2020. Península y Baleares",
	url = "https://aplicaciones.correos.es/ss/Satellite?blobcol=urldata&blobheader=application\%2Fpdf&blobheadername0=content-type&blobheadername1=Content-Disposition&blobheadervalue0=application\%2Fpdf&blobheadervalue1=filename\%3DTarifas_2020_Peninsula_y_Baleares.pdf&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1366093450310&ssbinary=true",
	language = "Spanish",
	year = "2020",
	}

@Misc{wikipedia-principi-de-Pareto,
	author= "{{Wikipedia}}",
	title = "Principi de Pareto",
	url = "https://ca.wikipedia.org/wiki/Principi_de_Pareto",
	year = "2021",
	language = "Catalan",
	}

@Misc{wikipedia-llei-potencial,
	author= "{{Wikipedia}}",
	title = "Ley potencial",
	url = "https://es.wikipedia.org/wiki/Ley_potencial",
	year = "2021",
	language = "Spanish",
	}

@Misc{wikipedia-llei-gasos-ideals,
	author= "{{Wikipedia}}",
	title = "Llei dels gasos ideals",
	url = "https://ca.wikipedia.org/wiki/Llei_dels_gasos_ideals",
	year = "2021",
	language = "Catalan",
	}

@Misc{wikipedia-coctel-margarita,
	author= "{{Wikipedia}}",
	title = "Margarita",
	url = "https://en.wikipedia.org/wiki/Margarita",
	year = "2021",
	language = "English",
	}