% SPDX-FileCopyrightText: 2023 Xavier Bordoy
%
% SPDX-License-Identifier: CC-BY-4.0

\addcontentsline{toc}{chapter}{Bibliografia}

\begin{thebibliography}{9}

\bibitem{ballve04}
  María E. {\sc Ballvé}, Ana M. {\sc Porto}, Miguel {\sc Delgado}, Teresa {\sc Ulecia},
  \emph{Problemas de Matemáticas Especiales}.
  Sanz y Torres, Madrid,
  2a edició,
  2004.

\bibitem{guzman96}
  Miguel {\sc de Guzmán},
  \emph{Selectividad. Matemáticas I. Pruebas de 1995}.
  Anaya, Madrid,
  1996.

\bibitem{escoredo09}
  Angélica {\sc Escoredo}, María Dolores {\sc Gómez}, José {\sc Lorenzo}, Pedro {\sc Machín}, Carlos {\sc Pérez}, José {\sc del Río}, Domingo {\sc Sánchez},
  \emph{Matemàtiques II 2 Batxillerat}.
  Edicions Voramar, Santillana, València,
  2009.

\bibitem{espuig09}
  Alícia {\sc Espuig Bermell}
  \emph{Curs de preparació per a la prova d'accés a cicles formatius de grau superior. Matemàtiques}.
  2009.
  Aquest material es distribueix sota llicència Reconeixement NoComercial CompartirIgual 3.0 de Creative Commons (CC-BY-NC-SA 3.0)

\bibitem{estevez05}
  Agustín {\sc Estévez Andreu}, Juan {\sc Enciso Pizarro},
  \emph{Matemáticas aplicadas a las ciencias sociales}.
  Schaum, McGraw-Hill, Madrid,
  2005.

\bibitem{gonzalez04}
  Francisco Javier {\sc González Ortiz},
  \emph{Proyecto Ma\TeX} (versió 1.00).
  2004.
  Disponible en \href{http://personales.unican.es/gonzaleof/}{línia} (accedit el novembre de 2014).

\bibitem{laplace}
  Pierre-Simon {\sc de Laplace}
  \emph{Ensaño filosófico sobre las posibilidades}
  Altaya.
  1995

\bibitem{llevataps}
  Francisco F. {\sc López Ruiz}, Irene {\sc Laiz Alonso}, Alazne {\sc Abóitiz Echeverría}, Begoña {\sc Tejedor Álvarez}, Alejandro {\sc López Ruiz} i Alfredo {\sc Izquierdo González}
  \emph{Vídeo 6.4: Producto vectorial - Regla del sacacorchos}
  https://youtu.be/EgSqJw6aghA
  2021

\bibitem{sanchez96}
  Javier {\sc Sánchez},
  \emph{Curs d'Orientació a la Universitat (COU)}. Fotocòpies amb exercicis distribuides per l'autor i notes manuscrites de Xavier Bordoy.
  Palma,
  1996.
  No publicat.
  
\bibitem{uibmajors25}
  {\sc Universitat de les Illes Balears},
  \emph{Accés per a més grans de 25 anys}.
  \url{http://estudis.uib.cat/grau/acces/mes_grans25/}.

\bibitem{vegas82}
  Ángel {\sc Vegas Pérez}, Manuel {\sc López Cachero},
  \emph{Elementos de matemáticas para economistas 1}.
  Ediciones Pirámide, Madrid,
  2a edició,
  1982.
  


\end{thebibliography}
