% SPDX-FileCopyrightText: 2023 Xavier Bordoy
%
% SPDX-License-Identifier: CC-BY-4.0

\begin{titlepage}
	\vspace{3cm}
	\begin{center}
	{\Huge\bf\scshape Apunts de Matemàtiques per a l'Accés a la UIB per a majors de 25 anys\par}
	 {\color{gray}\rule[.5ex]{\linewidth}{1pt}\par}
	 {\Large\sf Teoria i exercicis per a la preparació de les ``Proves d'accés a la Universitat de les Illes Balears per a majors de 25 anys i menors de 40 anys'' de l'assignatura de Matemàtiques\par}
	\end{center}
        \vfill 
        \vspace{0.2cm}
         \begin{flushright}
		 {\LARGE\sc Xavier Bordoy}

		 \vspace{0.5cm}


		 {\LARGE\sc Xisco Sebastià}
	  \end{flushright}
	\vspace{3cm}
\end{titlepage}
