% Poster for adesklets, written by S.Fourmanoit <syfou@users.sourceforge.net>,
% translated in Turkish by K. Deniz Öğüt.
%
% The iconic artwork is borrowed from the lila theme: 
%
% http://lila-theme.uni.cc/
%
% Use the makefile to build; written on GNU Ghostscript 7.07 with TeTex 3.0.
%
% Obviously, direct inspiration was the Larry the Cow poster for Gentoo.
%
\documentclass{article}

% -----------------------------------------------------------------------------
% Headers
%
% Set the geometry
%
\usepackage[dvips, 
  total={11in,8.5in},
  landscape, 
  margin=.1in]{geometry}

% Enter pdf-specific parameters
%
\usepackage[dvips,
  pdfpagemode=FullScreen,
  bookmarks=true,
  urlcolor=blue,
  colorlinks=True,
  urlbordercolor={1 1 1},
  pdftitle={adesklets poster},
  pdfauthor={Sylvain Fourmanoit <syfou@users.sourceforge.net>,
             translated in Turkish by Deniz Ogut}]{hyperref}

% Other packages
%
\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage{helvet}
\usepackage{graphicx}

% -----------------------------------------------------------------------------
% Body
%
\begin{document}
\huge % Default font: 20.74pt

\includegraphics{images/logo.eps}
\hspace{2in}
\href{http://adesklets.sf.net/}
     {\includegraphics{images/home.eps}}
\href{http://adesklets.sf.net/doc/en/}
     {\includegraphics{images/doc.eps}}
\href{http://sourceforge.net/projects/adesklets}
     {\includegraphics{images/download.eps}}
\vspace{.5in}

\begin{figure}[h]
  \begin{minipage}[c]{1.5in}
    \scalebox{2}{\includegraphics{images/larry.eps}}
  \end{minipage}
  \begin{minipage}[b]{.75\linewidth}
    {\fontfamily{ptm}\Huge 
	İnek Larry masaüstü uygulamacıklarının halinden
	pek de hoşnut değildi...}
  \end{minipage}
\end{figure}

\begin{center}
    \begin{minipage}[c]{3in}
      \scalebox{2}{\includegraphics{images/weather.eps}}
    \end{minipage}
    \hspace{.5in}
    \begin{minipage}[c]{4.75in}
      \scalebox{2}{\includegraphics{images/mail.eps}}
    \end{minipage}
\end{center}

\begin{flushright}
{\fontfamily{ptm}\Huge
  ...ta ki adesklets'i deneyene dek.}
\end{flushright}

\vfill

\noindent Çalışmak için bir sürü bağımlılığı olmayan, hızlı, minik 
ve güçlü bir şey bulabildi nihayet: Çalışan CD'ye yakabileceği,
işyerindeki eski X11 terminalinde ve hatta avuçiçi bilgisayarında 
bile uyarlama yapmadan kullanabileceği bir şey bu. Bir iki saat 
çalıştıktan sonra yarım gigabyte sanal bellek işgal etmeyecek bir 
şey. Öyle bir şey ki; tasarımı sade, sağlam bir Unix kökenine dayalı,
portatif, güvenilir ve her yeni sürümde mevcut kodla uyumluluğu 
sürdürüyor. İnek Larry bunu sevdi.

\vfill

\end{document}

% -----------------------------------------------------------------------------
