% Poster for adesklets, written by S.Fourmanoit <syfou@users.sourceforge.net>,
% translated in Romanian by Lucian Iuga <lucian.iuga@mymail.ro>.
% 
% The iconic artwork is borrowed from the lila theme:
%
% http://lila-theme.uni.cc/
%
% Use the makefile to build; written on GNU Ghostscript 7.07 with TeTex 3.0.
%
% Obviously, direct inspiration was the Larry the Cow poster for Gentoo.
%
\documentclass{article}

% -----------------------------------------------------------------------------
% Headers
%
% Set the geometry
%
\usepackage[dvips,
total={11in,8.5in},
landscape,
margin=.1in]{geometry}

% Enter pdf-specific parameters
%
\usepackage[dvips,
pdfpagemode=FullScreen,
bookmarks=true,
urlcolor=blue,
colorlinks=True,
urlbordercolor={1 1 1},
pdftitle={adesklets poster},
pdfauthor={Sylvain Fourmanoit <syfou@users.sourceforge.net>,
  translated by Lucian Iuga <lucian.iuga@mymail.ro>}]{hyperref}

% Other packages
%
\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage{helvet}
\usepackage{graphicx}

% -----------------------------------------------------------------------------
% Special hyphenation rules
%
\hyphenation{pentru}

% -----------------------------------------------------------------------------
% Body
%
\begin{document}
\huge % Default font: 20.74pt

\includegraphics{images/logo.eps}
\hspace{2in}
\href{http://adesklets.sf.net/}
{\includegraphics{images/home.eps}}
\href{http://adesklets.sf.net/doc/en/}
{\includegraphics{images/doc.eps}}
\href{http://sourceforge.net/projects/adesklets}
{\includegraphics{images/download.eps}}
\vspace{.5in}

\begin{figure}[h]
\begin{minipage}[c]{1.5in}
\scalebox{2}{\includegraphics{images/larry.eps}}
\end{minipage}
\begin{minipage}[b]{.75\linewidth}
{\fontfamily{ptm}\Huge
Vaca Larry era puţin frustrată de situaţia
applet-urilor pentru desktop...}
\end{minipage}
\end{figure}

\begin{center}
\begin{minipage}[c]{3in}
\scalebox{2}{\includegraphics{images/weather.eps}}
\end{minipage}
\hspace{.5in}
\begin{minipage}[c]{4.75in}
\scalebox{2}{\includegraphics{images/mail.eps}}
\end{minipage}
\end{center}

\begin{flushright}
{\fontfamily{ptm}\Huge
...pâna când a încercat adesklets.}
\end{flushright}

\vfill

\noindent Atunci a găsit ceva rapid, mic şi robust, care funcţiona
fără tone de dependenţe: ceva ce putea arde pe un LiveCD, sau care ar
funcţiona nemodificat pe vechiul său terminal X11 de la serviciu, sau chiar
pe palm-ul său. Ceva care nu avea să crească la o jumătate de gigabyte
de memorie virtuală dupa o jumătate de oră de funcţionare. Ceva cu design
minimalist, adânc inrădăcinat în Unix, care este portabil, fiabil şi
păstrează compatibilitatea cu codul existent la fiecare versiune nouă.
Vacii Larry i-a placut.

\vfill

\end{document}

% -----------------------------------------------------------------------------
