\documentclass[a4paper,oneside]{memoir}

\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage[danish]{babel}
\usepackage{graphicx}

\title{AOOS - Development notes}
\author{Sebastian Deisting Skejø}

\begin{document}
\maketitle

\section{Formål}
Formålet med AOOS er at skabe en base der kan lette udviklingen af PHP-baserede webapplikationer.

\section{Begrundelse}
Det er i dag vigtigere end nogensinde før at være i stand til lave webapplikationer, der er i en konstant udvikling, på en nem og hurtig måde.
På samme tid er portabilitet og hastighed sat i højsædet.
Udviklingen af AOOS har netop disse mål for øje og 

\section{Opbygning}

\section{Moduler}

\section{AOOSCore}

\section{AOOSException}

\section{AOOSModel}

\section{AOOSStorageDevice}
\end{document}
